Torsk med gul curry

Torsk med gul curry

Ingredients
  • 1 pkt fryst torskfilé
  • 1 msk kallpressad olivolja
  • 1 morot
  • 1 röd paprika
  • 1 liten gul lök
  • 1 äpple
  • Gul curry
  • 1 burk kokosmjölk
  • Citron
  • Salt & peppar
  • 4 portioner ris
Instructions
  1. Skala och skiva moroten tunt. Skölj och skär paprikan i lagom små bitar. Skala och hacka löken. Skölj och skär äpplet i bitar.
  2. Tina fisken lätt, skär den i bitar. Fräs grönsakerna och äpplet i olja, tillsätt curry, kokosmjölk och färskpressad citron. Låt sjuda i ca. 5 minuter. Lägg i fisken, rör om försiktigt och låt koka upp. Sjud i ca 2 minuter. Smaka av med salt och peppar och servera med ris.

 

Dela gärna med dig:

Dela på facebook
Dela på pinterest
Dela på linkedin

Table of Contents

On Key

Liknande recept

Avoghurt

Avoghurt Serves: 4 Enkelt mellanmål/frukost med massor av fibrer, bra fettkällor, mineraler och väldigt gott! Här har du chansen att “lura” i barnen mer nyttigt

Lammstek

Lammstek 4 personer Ugn 175 grader Ingredients 1 msk timjan 1 tsk dragon 1 msk basilika 1/2 tsk ingefära 1 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar

Berg och dalbanor

När man kliver in i fasen av ett hälsosammare liv så är saken helt klar att ens lägsta nivå är bra mycket högre än vad

Bakterierna som gör dig frisk

70-90% av vårt immunförsvar sitter i magen. Med en frisk tarmflora är vi skyddade mot en mängd sjukdomar. Men vi behöver ta hand om vårt